Menu Premium
Loading...

Fallout 76 Review: “Je moet er zelf wat van maken”

16/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Reclamation day staat in de boeken! Fallout 76, het nieuwste kindje van Todd Howard en zijn team bij Bethesda is de wereld ingestuurd. Deze dag hebben Jelle en Koos natuurlijk maar op een manier gevierd. De strakke jumpsuits zijn aangetrokken en de deuren van Vault 76 staan open. Jelle en Koos zijn erop uitgegaan om het landschap van West-Virginia te ontdekken om te kijken wat er allemaal te doen is in de post-nucleaire Wasteland. Gaan ze toch weer liever de veilige vault in? Alles wat je wilt weten komt voorbij in deze atoombom krachtige review van Fallout 76!

Fallout 76: de eerste multiplayer Fallout

Voor Bethesda is dit de eerste Fallout waarin je samen met vrienden de Wasteland kunt ontdekken. Voor de spelers die de game liever in hun eentje willen ervaren, kan dit gelukkig ook. Pas wel op, want er staat altijd een andere speler met een laser rifle klaar om jouw kop eraf te knallen. Boeiende karakters in de vorm van NPCs zijn er in Fallout 76 niet. Iedere menselijke overlever in West-Virginia wordt bestuurd door een speler. Maar vinden Koos en Jelle dit wel een stap in de goede richting?

Interessant voor nieuwkomers

Veteranen van de Fallout-serie hebben ondertussen een hoog verwachtingspatroon opgebouwd. Onder deze veteranen hoort natuurlijk Jelle. Bij een goede Fallout hoort een sterk verhaal, originele karakters en een interessante bad guy. Veel van deze aspecten zijn in Fallout 76 niet aanwezig en dit is voor veteranen een diepe teleurstelling. Het verhaal wordt verteld in de vorm van audiotapes, NPCs zijn er niet en een bad guy is ook ver te zoeken. Volgens Todd Howard is Fallout 76 een leeg canvas waar je zelf een kunstwerk van moet maken. Voor veteranen is dit een stuk minder interessant dan voor nieuwkomers. Koos is een van die nieuwkomers en heeft daarom een totaal ander verwachtingspatroon dan Jelle. Zal dit er ook voor zorgen dat Jelle en Koos in een nucleaire discussie terechtkomen?

Jelle en Koos beantwoorden al deze vragen in de review van Fallout 76!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch