Menu Premium
Loading...

Fairy Tail Review – Kopen, budgetbak of slopen?

02/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen tijd hebben Daan en Skate mogen vertoeven in de wonderlijke wereld van Fairy Tale. Een wereld die gebaseerd is op de schepping uit de populaire Natsu Manga. Of deze game alleen te begrijpen is door echte fans van de eerdergenoemde manga of dat het ook voor fans van jrpg’s goed te volgen is hoor je in deze review. Hoogste tijd om deze video in gang te clicken!

Ze zijn weer heerlijk losgegaan in Japan!

Het spel Fairy Tale zou misschien wel eens de meest Japanse rpg van het jaar kunnen zijn.  En dat is gelukkig niet alleen omdat veel games uitgesteld zijn door de blijvende wereldwijde hysterie. Deze game ademt niet alleen Japan, maar weet het ook nog eens goed over te brengen. De verschillende combat systemen die deze game gebruikt, geven je de ruime vrijheid om te spelen zoals jij dat wil. Met de keuze uit een groot assortiment aan verschillende karakters met elk hun eigen krachten uit verschillende guilds die je kunt gebruiken om zo je team samen te stellen en de big bad ass Zeref te verslaan.

Fairy Tail weet verrassend uit de hoek te komen

Buiten de verwachtingen van onder andere een turn based combat systeem en een ijzersterke artstyle, weet Fairy Tail te verrassen door aan de combat een grid toe te voegen en zo het de klassieke turnbased combat wat op te frissen. De game is gelukkig ook niet bang om het klassieke systeem een eigen touch te geven door verschillende aanvallen pas later in het gevecht vrij te geven, om zo toch elk gevecht interessant en uitdagend te houden. Of dit alles genoeg is voor een positief oordeel van de twee is nu de vraag. Het antwoord krijg je in de review! Met andere woorden: wordt het kopen, budgetbak of slopen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch