Menu Premium
Loading...

Top vijf beste Japanse games “Wat kunnen ze toch vette shit maken daar”

22/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat deze hele week vol in het thema stond van Japan, hebben wij voor jou even een top 5 lijstje gemaakt met onze favoriete Japanse games. Hier op de redactie hebben we een aantal mensen die grote fans zijn van de Japanse ontwikkelaars. Zo heb je Skate, de man die door het vuur zou gaan om ook maar iets van From Software te kunnen spelen. Kevin daarentegen is een hele grote fan van alles van Nintendo. En Emiel, ja, die krijg je ook wel warm met wat vette Japanse stijl games. Wat is nou uiteindelijk de top vijf van deze mannen? Dit zie je in Top vijf beste Japanse games.

Die Japanse games maken wel indruk

Of het nou gaat om een Super Mario 64, of een oldschool horror game als Resident Evil, ze weten een goede indruk achter te laten. Misschien heeft het deels met nostalgie te maken, maar toch blijven die oude games beter in je gedachten hangen dan de games van tegenwoordig. Zo hebben de mannen alle drie een eigen lijst samengesteld waarbij zij ons vertellen welke games nou toch een speciale plek hebben veroverd in hun hart. Zijn jullie het eens met de games die zij noemen?

Ieder een eigen mening

Je kunt niet verwachten dat mensen allemaal dezelfde games leuk zullen vinden. Zo hebben we hier te maken met een hele diverse lijst van games. Zo heeft rookie Kevin toch meer affectie met RPG’s en platformgames van Nintendo. Denk hierbij aan de games zoals Pokémon en Super Mario. Maar ook games zoals Zelda hebben een grote invloed gehad op hem. Hierdoor heeft hij de stap gemaakt naar de JRPG’s. Emiel is toch meer van het echte Japanse stijltje. De games met daadwerkelijk Japanse tekst en characters. Denk hierbij aan Persona 5 en Final Fantasy. Skate daarentegen is toch meer van de soms tot waanzin drijvende action RPG’s van een From Software. Wat is voor jullie nou de ultieme Japanse game? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch