Menu Premium
Loading...

F1 22 Preview: ‘Krijgen we dit jaar wat meer innovatie?’

09/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Formule 1 seizoen is inmiddels al weer een paar, interessante racers ver. En meestal komt dan rond deze tijd de preview van de nieuwe Formule 1-game van Codemasters. En ja hoor, daar viel het mailtje al op de virtuele deurmat. F1 22 kon door ons gespeeld worden. En die kans lieten onze racefans Daan en Koos natuurlijk niet liggen. De stuurtjes werden uit de kast getrokken en de pedalen neer gelegd. Hoe speelde F1 22? Hoe zag het er uit en gaat er het eindelijk de innovatie brengen die we al een tijd hopen te krijgen. Je ziet en hoort het allemaal in de F1 22 Preview.

Wat doet dit deeltje anders?

Met al die race games die er elk jaar uitkomen is het niet vreemd dat gamers het vaak als veel van het zelfde beschouwen. is dat ook bij F1 22 het geval? is het gewoon F1 2021 maar dan met de nieuwe, smallere bolides of is er echt wat veranderd. Hoe is de ervaring van Koos als hij met zijn race gear losgaat in het nieuwe circuit Miami? daar waar Max Verstappen afgelopen zondag zo glorieus zegevierde. Zag hij nieuwe content en nieuwe mogelijkheden ten opzichte van de auto’s?

Nieuwe circuits in de F1 22 Preview

Hoe af voelt de game aan, wetende dat hij uit gaat komen op 1 juli. Als er iets niet lekker zit, is er nog genoeg tijd om dat te fixen volgens de twee heren? Heeft het echt nog wat ontwikkelingstijd nodig of gaat het spel al als een speer? Hoe zit het met de customization mogelijkheden? Zijn die afdoende en voelen ze intuïtief aan? Kan dit misschien wel de beste race game worden van 2022? Nog beter dan GT 7 en een Forza Horizon 5? Je gaat er allemaal achter komen in de F1 22 preview. Met Daan en Koos achter het stuur.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch