Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Onze snel groeiende passie voor customization in videogames

22/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn allemaal diehard gamers, maar zijn we ook allemaal creatieveling in spellen? Oftewel, gaat ons hartje sneller kloppen van een lekkere customization mode? In veel games die de afgelopen tijd zijn uitgekomen komt deze mogelijkheid sterk naar voren. Denk maar aan knutselen aan je strijder in Destiny 2 en het tunen van je auto in Gran Turismo 7. Alles draait daar om je eigen smaak. Om het het creëren van een uniek personage, auto of zelfs wapen, waarmee je in de multiplayer kan shinen. Ga je echt voor het ontwikkelen van een eigen stijl creëren of maak je de stijl van een bepaalde film of serie je eigen? En hebben wij hier wat mee. En zo ja, wat customizen we dan? Je gaat zien en horen in deze special over customization.

Van Destiny 2 The Witcher Queen tot aan Gran Turismo 7

Wat maakt het toch dat we ons graag uniek maken in ene videogame? Dat onze auto willen kunnen veranderen in een waar kunstwerk? Customization heeft voor veel gamers een grote waarde. Van race games tot aan RPG’s en MMO’s, gamers spenderen dagen aan het vervolmaken van hun eigen character of auto. Waarom doen we dat? Wat maakt het zo ontiegelijk vet om je artistieke gevoelens te uiten in een game? JJ, Koos en Daan gaat het er in deze video uitgebreid over hebben. En ze laten zien wat zijn uit hun kunstzinnige vingers kunnen laten vloeien.

Losgaan met customization in verschillende games

Wat waren de vetste creaties van ons? Gaan we liever los op dat ene stuk gear in Destiny 2 waar we 100e uren voor grinden of stoppen we onze tijd liever in een bepaalde sticker op een bumpertje in GT 7? Of een complete dierentuin? Hebben we dezelfde soort smaak, of zien ons creaties er totaal anders uit? Je gaat er allemaal achter komen in deze artistieke special over onze snel groeiende liefde voor customization.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch