Menu Premium
Loading...

F1 2021 preview: ‘Genoeg verandering voor leek én liefhebber’

03/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sportgames werken middels een vast recept. Ieder jaar is er een nieuw seizoen, dus komt er ieder jaar ook een nieuwe game uit. De ontwikkelaars van die games doen hun uiterste best om te blijven vernieuwen, net zoals hun sporten dat doen. Maar je ziet het er niet altijd aan af. In 2021 komt er logischerwijs een nieuwe F1 game uit. Gelukkig hebben we voor dit soort items onze eigen F1 encyclopedie rond lopen. Een man die meer F1 games heeft gespeeld dan alle andere redacteuren bij elkaar. We hebben het uiteraard over Koos. Hij gaat F1 2021 uitgebreid met je previewen. Want wat is er dit jaar allemaal nieuw?

Een verhalende carrière mode

Wat we alvast mogen verklappen is dat er in deze nieuwe F1 game iets gaat komen waar in 2019 al een beetje mee is begonnen. We hebben het uiteraard over een carrière mode. Iets wat in F1 2019 helaas maar 3 races duurde, maar toen wel voor veel spanning in het spel zorgde. Codemasters heeft hier ongetwijfeld naar geluisterd en dit keer een script geschreven voor een veel langere carrière. Daarnaast support de game nu ook 120 FPS (want next-gen hè), ray-tracing en komen er drie ‘corona-circuits’ naar de game. Benieuwd naar welke circuits dit zijn en wat Koos van de game vindt? De antwoorden vind je zoals altijd in de video.

Werk jezelf omhoog en daag Max en Lewis uit

De kans is groot dat je een F1 fan bent als je dit artikel leest. Dan hoeven we je niks over de rivaliteit tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton te vertellen. Wat we je wel mogen vertellen is dat de aartsrivaal uit de eerdere games (Devon Butler) je ook in 2021 lastig komt vallen. En niet alleen in F2, maar ook in F1 is hij jouw aartsrivaal die je het leven steeds zuur blijft maken. Zelfs tot aan de titelstrijd aan toe. Koos gaat alle ins- en outs met jou bespreken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch