Menu Premium

Max Verstappen komt prominent op de game cover van F1 2021

JeffreyHage 18/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuw Formule 1 seizoen betekent een nieuwe F1 game. En dit jaar is het de beurt aan Codemasters om F1 2021 te maken. En wie spotten we daar prominent op de cover? Juist: Max Verstappen. En dit is gezien het feit dat de Nederlander het zo goed doet in dit Formule 1 seizoen uiteraard niet raar. Verstappen heeft dit seizoen namelijk een ├ęchte kans om de titel te gaan pakken. Naast Verstappen maakte Codemasters ook een behoorlijk aantal legendarische coureurs bekend.

Verstappen en nieuwe Legends

De nieuwe F1 2021 game komt op 16 juli uit. En nu de nieuwe cover ook online is verschenen, weten we dat Max Verstappen in ieder geval een prominente rol krijgt in de game en het kampioenschap. Dit betekent dat de Nederlander van Red Bull Racing waarschijnlijk lastig te verslaan gaat zijn. Naast Verstappen bevinden zich overigens ook Charles Leclerc en Lewis Hamilton op de cover. Laatst genoemde is ogenschijnlijk Verstappen’s grootste concurrent voor het Formule 1 2021 wereldkampioenschap. Naast Verstappen zijn er ook een aantal oudere bekende gezichten als Legends bekendgemaakt voor de game. De Legends en hun auto’s zijn dus te gebruiken in deze nieuwe game. De zeven namen voor deze game zijn Ayrton Senna, Michael Schumacher, Alain Prost, Felipe Massa, Nico Rosberg, David Coulthard en Jenson Button. Ook de auto’s van deze oud coureurs zijn in F1 2021 te gebruiken, naast de auto’s van het huidige F1 circus.

De nieuwe F1 game

Een nieuwe F1 game is een jaarlijks terugkerend thema. En vaak probeert Codemasters een nieuw element in de game te brengen om de game fris en speelbaar te houden. Vorig jaar was dit de toevoeging van de Duitse legende Michael Schumacher. De 7-voudig wereldkampioen was met een aantal auto’s en speciale skins te bewonderen in de game en maakt in 2021 dus weer zijn opwachting naast andere legendes en de Nederlander Max Verstappen. Of Verstappen ook daadwerkelijk het kampioenschap het echte leven gaat pakken, weten we helaas niet. Vooralsnog volgt Verstappen op een kleine afstand van Lewis Hamilton.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch