Menu Premium
Loading...

F1 2017 Preview

04/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Formule 1-serie heeft door het succes van Max Verstappen een flinke steun in de rug gehad. Op commercieel vlak lopen de games sinds de entree van de jonge Limburger in F1, beter dan ooit tevoren. Echter is de vraag gerechtvaardigd of de kwaliteit van de game de goede verkoopcijfers van bijvoorbeeld F1 2016 wel rechtvaardigt. Race-liefhebbers Koos en Skate gaan je er in dit item alles over vertellen. Riemen vast en maak je klaar voor de F1 2017 Preview!

Koos ziet weinig vernieuwing, Skate is het er niet mee eens

Zonder al te veel te spoilen, beide heren zijn behoorlijk enthousiast over hun speelsessie met F1 2017. De klassieke wagens kunnen elke zichzelf respecterend race-liefhebber doen opveren, maar ook de extra en uitgebreidere opties en de mogelijkheid tot customization kunnen Skate en Koos bekoren. De classic cars waren in 2013 voor het eerst speelbaar en door het succes maken deze ook in deze editie van de F1-serie hun opwachting. Wagens als de Lotus 98T van Ayrton Senna en de Ferrari F2002 van Michael Schumacher zullen in dit deel beschikbaar zijn. Menig race-liefhebber zal hier stijl van achterover staan, en terecht.

Kritiek op games laten wij graag over aan onze Gamekings, maar niettemin deed Max Verstappen himself ook een duit in het zakje. “De auto in het spel voelt heel goed aan. Hij heeft heel veel grip”, zei Verstappen onlangs. “De auto van het spel van een jaar geleden gleed veel meer door de bochten. Nu is hij een stuk zwaarder als het aankomt op de besturing, wat meer fysiek zou je kunnen zeggen. De auto is veel sneller in de bochten dus moet je meer precies zijn om de apex goed te raken.”

Wat is jullie mening over F1 2017 en de serie in het algemeen? Zitten jullie te wachten op deze realistische Formule 1-simulator van Codemasters? Laat het ons weten in de comments onder deze F1 2017 Preview!

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch