Menu Premium
Loading...

EvdWV met Valve’s Steam Dev Days en DiRT 4

17/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat we met de benen omhoog het weekend inluiden, is het natuurlijk eerst tijd voor… Einde van de Week Vrijdag! Deze week werd grotendeels in beslag genomen door Valve, maar uiteraard is er nog veel meer nieuws. Jelle en JJ zitten voor je klaar met een verse ‘EvdWV met Valve’s Steam Dev Days en DiRT 4’!

Er is deze week flink uitgepakt door Valve op de Steam Dev Days. We kregen eerder in het interview met Rami Ismail van Vlambeer al te horen welke verwachtingen de ongekroonde koning van de Nederlandse indiescene had van dit Valve-evenement en wat blijkt: hij had gelijk! Of de beste man meer wist of de toekomst kan voorspelen weten we niet, maar zoals hij al aangaf gaat Gabe Newell de stekker uit Steam Greenlight trekken. Dat was natuurlijk niet de enige aankondiging en met alles dat Valve van plan is, vragen JJ en Jelle zich af of grootmachten Microsoft en Sony zich ernstig zorgen moeten maken over de toekomst.

Over de toekomst gesproken, er worden wel heel opvallende voorspellingen gedaan. De tendens is dat het slecht gaat in de gamesindustrie, maar een recent rapport vertelt iets totaal anders. Wat zorgt ervoor dat de onderzoekers die dit rapport hebben samengesteld een stuk optimistischer zijn over wat ons te wachten staat?

Verder komt ook Codemasters aan bod met beloftes voor DiRT 4, is het tijd voor de trailer van Assassin’s Creed: Liberation HD én vertelt Jelle zijn top 5 tofste sporten. Zit je er al helemaal klaar voor? Mooi! Het is namelijk tijd voor ‘EvdWV met de Valve’s Steam Dev Days en DiRT 4’!

EvdWV met Valve's Steam Dev Days en DiRT 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch