Menu Premium
Loading...

EvdWV met de GDC en Epic Games

21/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe Einde van de Week Vrijdag! Op deze regenachtige vrijdag hebben we de zonnetjes van de redactie bij elkaar gezet, door JJ en Dennis voor de camera te plaatsen. De heren praten je bij over wat er deze week allemaal is gebeurd in de game-industrie. Afgelopen week vond de jaarlijkse Game Developers Conference namelijk plaats in het Amerikaanse San Fransisco. JJ en Dennis hebben de beurs scherp in de gaten gehouden en vertellen je alle nieuwtjes van de Game Developers Conference. Zo was daar ineens Epic Games, ze leven nog. Dat is meteen een goed moment om te checken of hoe het er met deze ontwikkelaar voor staat. Daarnaast zijn er door verschillende partijen virtual reality-headsets aangekondigd. Een logisch gevolg eigenlijk, want de Oculus Rift heeft inmiddels een immense hype opgebouwd. De Oculus Rift is groot gemaakt door middel van crowd-funding. Partijen als Sony en Microsoft hebben echter zelf het budget om hier direct mee aan de slag te gaan en daar zijn de twee grootmachten dan ook mee bezig. Op de Game Developers Conference toonde Sony haar eerste prototype, terwijl Microsoft heeft aangegeven ook bezig te zijn met virtual reality. Ben jij benieuwd wat JJ en Dennis van deze ontwikkelingen vinden? Check dan EvdWV met de GDC en Epic Games.

Daarnaast zijn er deze week ook verschillende screenshots gelekt van een mogelijk nieuwe Assassin’s Creed-game. Als we de screenshots moeten geloven, lijkt de game zich af te gaan spelen rond de achttiende eeuw in het bruisende Parijs. JJ lijkt deze screenshots echter niet te geloven en denkt zelfs dat dit een vroege 1 april grap is. Wat denk jij? UPDATE: Ondertussen is net Assassin’s Creed Unity onthuld voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Check alvast de eerste Assassin’s Creed Unity Sneak Peek trailer.

JJ is daarnaast de afgelopen tijd bezig geweest met een nieuw evenement in Hoog Catharijne te Utrecht. Hij vertelt hier alles over en vertelt je tevens wat je moet doen om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Na alle hete nieuwtjes en aankondigingen komt Dennis met een top 5 over de vetste game-beurzen. Ben jij benieuwd welke hij op nummer één heeft staan? Check dan EvdWV met de GDC en Epic Games.

EvdWV met de GDC en Epic Games

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch