Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Sneak Peek Video

Karim Shehata 21/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste dagen waren er al hardnekkige geruchten te horen rondom de nieuwe Assassin’s Creed-titel. Zo zouden er twee games verschijnen, waarvan één voor de next-gen en één voor de current-gen, zou de game zich afspelen in Frankrijk en zou de game Assassin’s Creed Unity gaan heten. In ieder geval de laatste twee geruchten zijn nu bevestigd door Ubisoft, want Assassin’s Creed Unity is zojuist officieel aangekondigd door middel van de Assassin’s Creed Unity Sneak Peek Video.

In de trailer is de game te zien in Alpha-status. We zien de typische Franse straten en we zien zelfs de Notre Dame in de trailer. De video ziet er simpelweg prachtig uit en dat komt waarschijnlijk door het feit dat Assassin’s Creed Unity alleen verschijnt voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. De current-gen consoles worden in deze dus overgeslagen, maar Ubisoft meldde laatst nog dat zij de Xbox 360- en PlayStation 3-gamers niet in de steek zouden laten tot zeker 2017 met de Assassin’s Creed-franchise. Komt er dan toch een aparte versie voor deze consoles?

Sowieso is het verplichte kost om de video even te checken. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe Assassin’s Creed-game en de verwachtingen zijn hooggespannen na het zeer goed ontvangen Assassin’s Creed IV: Black Flag. Daarnaast hebben we hier gewoon te maken met één van de grotere releases van het jaar, dus het checken van de trailer is zeker de moeite waard. Waarschijnlijk kom je op de aanstaande E3 meer te weten over deze nieuwe Assassin’s Creed-game, maar voorlopig moet je het nog even doen met de Assassin’s Creed Unity Sneak Peek Video.

Assassin's Creed Unity Sneak Peek Video

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch