Menu Premium
Loading...

EvdWV met Assassin’s Creed Unity en Far Cry 4

21/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tussen het gamen door hebben we een aantal gamenieuwtjes en een tweetal nieuwe trailers voor je uitgezocht. David en Shelly bespreken dit en nog veel meer in deze EvdWV met Assassin’s Creed Unity en Far Cry 4.

Het eerste nieuwtje gaat over Assassin’s Creed Unity. Jean-Luc Melenchon, een Franse oud-minister, is niet te spreken over de manier waarop deze game de Franse Revolutie interpreteert. Volgens hem is Assassin’s Creed Unity “propaganda” die het verhaal van Frankrijk’s heersende elite plaatst boven dat van de revolutionairen. Is dat ook zo? Afgelopen week was er de succesvolle launch van World of Warcraft: Warlords of Draenor. Hierdoor is het aantal abonnees gestegen naar meer dan tien miljoen gebruikers, waardoor de franchise nog uitermate goed presteert.

Verder is er een vrij komische trailer van Far Cry 4 en hebben we de launch trailer van Dragon Age: Inquisition voor je in petto. Dat, een nieuwe top 5 van David en meer zie je in deze EvdWV met Assassin’s Creed Unity en Far Cry 4!

EvdWV met Assassin's Creed Unity en Far Cry 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch