Menu Premium

Aantal World of Warcraft-abonnees overstijgt de 10 miljoen

Gamekings Redactie 20/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De lancering van World of Warcraft: Warlords of Draenor heeft Blizzard Entertainment geen windeieren gelegd, want het aantal World of Warcraft-abonnees overstijgt de 10 miljoen. Dat maakt de uitgever bekend.

De nieuwe uitbreiding was op de eerste dag al goed voor maar liefst meer dan 3.3 miljoen verkochte exemplaren. Overigens verliep de lancering niet geheel vlekkeloos, want er waren wel wat technische problemen. Blizzard is daar meteen mee aan de slag gegaan en als het goed is moet de game nu bij iedereen goed draaien. Mike Morhaime, CEO en mede-oprichter van Blizzard Entertainment, zegt blij te zijn met de huidige ontwikkelingen. “We hebben met veel passie ontzettend hard gewerkt aan deze uitbreiding. We waarderen dan ook alle positieve berichten van de gamers en de overweldigende support die zij tonen richting de World of Warcraft-franchise.”

World of Warcraft: Warlords of Draenor is sinds vorige week beschikbaar voor de PC. Deze uitbreiding bevat veel nieuwe content, waaronder de met tien levels verhoogde level cap.

Aantal World of Warcraft-abonnees overstijgt de 10 miljoen

Aantal World of Warcraft-abonnees overstijgt de 10 miljoen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch