Menu Premium
Loading...

EvdWL over Zelda, God of War, Yakuza & shitload aan andere vette games

16/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Live op je beeldscherm met dit keer Jelle en Daan. Ze gaan het hebben over een hele nieuws zware week. Het leek wel of opeens iedereen een presentatie ging houden van hun nieuwste games alsof de E3, Gamescom en de Tokyo Game Show niet bestaan. Gewoon lekker in hun eigen tijd. En lekker allemaal bij elkaar. Van PlayStation en Nintendo tot de mannen achter Modern Warfare 2, Yakuza en ID@Xbox, allemaal lieten ze nieuwe spellen zien. Met de nieuwe Zelda en God of War als toppers. Maar zat er verder nog wat voor ons tussen? Nog verrassingen gespot en vielen bepaalde dingen tegen. Plus natuurlijk al het ‘normale’ nieuws, Daan en Jelle gaan het jullie allemaal vertellen in de Einde van de Week Live van vrijdag 16 september.

Nintendo Direct en PlayStation State of Play op één en dezelfde dag: Zelda versus Kratos

Wat een week. PlayStation pakte uit met een nieuwe State of Play. Een presentatie waarin we getrakteerd werden op onder andere een nieuwe trailer van God of Wat Ragnarök. Ook niet Nintendo zat niet stil. Veertig minuten lang toonde zij games in hun Direct. Met als klap op de vuurpijl een trailer plus releasedatum van Tje Legend of Zelda: Tears of a Kingdom. Als je dat weet dat er in deze dagen ook een nieuwe Yakuza werd gepresenteerd, de Modern Warfare 2 beta begon en ID@Xbox een wagonlading spellen over ons heen kieperde, dan kun je begrijpen dat we als gamers genoten hebben.

Fraaie aanbiedingen tijdens de MSI Back 2 Office weken

De vakantie is voor de meeste mensen die werken voorbij, en dat snapt MSI ook. Daarom hebben ze deze maand de Back 2 Office deals lopen. Met fijne aanbiedingen voor gaming laptops, maar ook voor verschillende creator en office modellen. De actie kun je hier vinden.  

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch