Menu Premium
Loading...

TGS 2018 Item 7 – Tokyo Game Show dag 2

22/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan al het moois komt een eind, dus ook aan de TGS 2018. Maar niet getreurd! Er staat namelijk nog één item op je te wachten: het item dat je nu gaat zien. Waar de mannen in het vorige item enkele grote titels hebben gecheckt, lopen ze nu een rondje over de beursvloer op zoek naar alles wat ook maar enigszins vet is. Wat ze meemaken, zie je in TGS 2018 Item 7 – Tokyo Game Show dag 2!

Lekker rustig

De ochtend begon als elke andere…of eigenlijk toch niet helemaal. Boris, Jelle en Steven hadden een extreem lange nacht achter de rug. Niet om te werken – tja, een beetje streamen – maar om weer eens te zuipen. Toch keek Daan vol verbazing op toen hij zag dat alle drie de zuiplappen netjes op tijd hun bed weer uitkwamen. Een lange tocht naar de TGS volgde, waar op het metrostation al snel duidelijk werd dat de gamers met horden tegelijk onderweg waren naar de TGS. Binnen werd het er niet beter op; de welbekende Zwarte Zee golfde op en neer, met mensen die waggelend van de ene naar de andere booth probeerden te komen. Hebben de mannen nog iets kunnen spelen?

Indies en cosplayers

In een andere zaal is de crew op zoek gegaan naar indie-pareltjes en coole cosplayers. Jammer genoeg heeft al het schuifelen over de beursvloer voor de nodige vertraging gezorgd, dus konden de mannen slechts een fractie van de cosplay-gekte meekrijgen. Wel hebben ze wat interessante indie games voorbij zien komen, maar konden deze zich meten met de games op Bit Summit?

Tot slot willen we even de tijd nemen om alle Premium bazen te bedanken voor het mogelijk maken van deze content. Zonder jullie was dit absoluut niet gelukt! Hopelijk kunnen jullie het harde werk waarderen en hebben jullie er net zo van genoten als wij. We willen jullie zo veel mogelijk van de actie laten proeven en hopen dit nog lang vol te houden. Check voor nu TGS 2018 Item 7 – Tokyo Game Show dag 2 en slinger wat liefde in de comments. We zien jullie snel weer!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch