Menu Premium
Loading...

EvdWL over Xbox lek, Tokyo Game Show & Mortal Kombat 1

22/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We zijn aanbeland bij de vrijdag. Wat zoveel betekend als dat het weekend knalhard aan de poorten van ons bestaan staat te rammelen. Of we even open willen doen. En dat doen wij graag. Vooral omdat we dan met een aantal fijne games aan de slag kunnen gaan zoals Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Mortal Kombat 1 en de nieuwe DLC van Resident Evil 4 Remake. Drie heren hebben plaats genomen achter de welbekende desk. Het zijn Jelle, Koos en Steven. Klaar om voor jou een nieuwe editie van Einde van de Week Live op te nemen. De talkshow waarin we het belangrijkste nieuws van de afgelopen zeven dagen bespreken. Zo is de Tokyo Game Show begonnen. Hebben de heren heimwee? En wat was het grootste nieuws dat uit Japan kwam? Verder hebben de drie het natuurlijk over het grote Xbox lek, de komst van een derde deel van The Division en de 2.0 patch van Cyberpunk 2077. Je ziet en hoort alles in de EvdWL van vrijdag 22 september 2023.

De Tokyo Game Show is begonnen

Het eerste deel van deze editie van EvdWL zal ongetwijfeld gevuld zijn met een drupje weemoed. We hadden namelijk best een potje graag naar de Tokyo Game Show willen gaan. En dan drukken we ons nog mild uit. Maar hoe relevant is de show anno 2023 nog? Of maakt dat niks uit? En zagen we nog tof nieuws vanuit Tokyo onze kant op komen?

Scoor de MSI Katana 15 met 200 euro korting

MSI zet deze week de Katana 15 in de spotlights. Deze gaming laptop bezit een NVIDIA RTX 4070 videokaart met DLSS3, 1TB aan geheugen, een I7- 13620H processoren en een Full HD 144Hz Display. Daar is het dus prima gamen op. Bij CoolBlue loopt er nu een toffe actie die je 200 euro korting geeft op de aanschaf van deze laptop. Interesse? De link met alle info en de actie vind je hier.  

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch