Menu Premium
Loading...

EvdWL over de Nintendo Direct, PlayStation State of Play & iPhone 15

16/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Daar is ie weer, de good old vrijdag. Het weekend staat gewoon pontificaal voor de deur. Of je het nu wil of niet. Wij zijn er in ieder geval blij mee. Helemaal omdat het ook nog eens prima weer belooft te gaan worden. Daarom hebben er drie heren goedgemutst plaats genomen achter de welbekende desk. Klaar om voor jou een nieuwe aflevering van Einde van de Week Live op te nemen. De talkshow waarin we het belangrijkste nieuws van de afgelopen zeven dagen bespreken. Met elkaar en met de community. Het trio Jasper, Jelle & Koos & zitten klaar om in deze video en podcast een flink aantal topics met je door te nemen. Wat vonden zij bijvoorbeeld van de Nintendo Direct en PlayStation State of Play van respectievelijk donderdagmiddag- en avond? Zat er in beide shows wat van hun gading bij? Je krijgt het antwoord in de EvdWL van vrijdag 15 september 2023.

Wat vonden wij van de PlayStation State of Play?

We hebben er in het geval van de PlayStation State of Play wel even op moeten wachten. Vers nieuws voor de bezitters van een PS5. Zat er wat bij in de dertig minuten die Sony had uitgetrokken voor deze editie? En was er nog ander nieuws dan de twee presentaties?

Scoor de MSI Thin GF63 12VF gaming laptop met 170 euro korting

MSI zet deze week de Thin GF63 12VF gaming laptop in de spotlights. Met onder de motorkap een RTX 4060 met DLSS3, 16GB DDR4 aan geheugen, een I7-12650H processor en een scherm met een 144Hz Refresh Rate. Dankzij de ‘Back-to-Work’ week bij Azerty kost deze laptop geen 1349 maar 1179 euro. Wil je meer informatie over deze laptop of gebruik maken van de actie dan vind je alle info hier.

 

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch