Menu Premium
Loading...

EvdWL (nieuwe stijl) over PlayStation State of Play, Shinji Mikami & Star Fox

24/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Einde van de Week Live heeft een kleine make-over gehad

Einde van de Week Live heeft vanaf deze week een iets andere uitwerking. Niet langer stampen we er anderhalf uur achter elkaar nieuwsfeitjes uit, maar we proberen de impact, de ups & downs van de week nog beter te pakken te krijgen. Dat doen doen we door alles wat tof, sneu, grappig of andersoortig spraakmakend was in verschillende segmenten en met een ietwat meer persoonlijke touch voorbij te laten komen. Zo hebben we rubrieken als ‘Wat was ons favo nieuws’, ‘Stelling van de Maand, ‘Poll-time’ en ‘Game van de Week’. Laat vooral weten wat je ervan vindt. Het is work in progress en tweaken kan altijd.     

Wat bracht de PlayStation State of Play van donderdagavond?

Afgelopen avond hield PlayStation een nieuwe editie van State of Play. We wisten vooraf dat er geen first party aankondigingen zouden komen. Alle actie kwam voort uit werk van third party publishers. Met natuurlijk veel aandacht voor de PSVR2, die net een paar dagen in de winkels ligt. Plus veel beelden van Suicide Squad: Kill the Justice. Was dit genoeg om de heren aan de desk een goed gevoel te geven? Je gaat het zien en horen in de EvdWL van vrijdag 24 februari 2023.

Scoor hele forse kortingen op MSI-gear tijdens de Gaming Weeks bij Bol.com

Het zijn “Gaming Weeks” bij Bol.com. En die gaan gepaard met veel forse aanbiedingen op MSI gear. Denk aan 600 euro korting op een MSI Vector GP66 Gaming Laptop, 1200 euro korting op de MSI Z16P Gaming Laptop en 100 euro korting op de MSI Optix MAG301RF – Full HD IPS UltraWide 200Hz Gaming Monitor. Je kunt ook 900 euro besparen op een nieuwe pre-built desktop. Het is dus zeker de moeite waard om even hier rond te neuzen. 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch