Menu Premium
Loading...

EvdWL over Xbox Developers Direct & Hogwarts Legacy

19/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is zonnige maar frisse vrijdag en we presenteren jou vol goede moed een nieuwe editie van Einde van de Week Live’s. De talkshow waarin we het meest belangrijke nieuws van de afgelopen week doornemen. Ook deze editie van EvdWL zit vol met nieuws, gossip & fun. Hosts Jelle, Huey & Koos zitten achter de desk en gaan onder andere praten over de Xbox Developer Direct van donderdagavond. In een dikke drie kwartier tijd nam Xbox de gamer mee langs vijf games. Welke games waren dat en wat vonden we er van? De twee praten verder over de opvallende uitspraken van de bazen van Ubisoft en Larian Studio’s en het immense succes van Hogwarts Legacy, Dit alles en veel meer zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 19 januari 2024.

Het ongekende succes van Hogwarts Legacy

Niet EA FC24, niet Call of Duty: Modern Warfare 3 maar Hogwarts Legacy is de best verkochte game van 2023 in ons land. Hoe kan dat? Is de game zo goed of  is de power van EA FC24 en Call of Duty: Modern Warfare 3 voorbij? Jelle, Huey en Koos hebben er elk een duidelijk mening over.

MSI toont nieuwe line-up aan QD-OLED-monitoren op CES 

Deze week zet MSI hun Modern MD271UL monitor in de schijnwerpers. Het is een monitor waarvan wij er ook een aantal hebben staan in de regie. Reden: de kleuren zijn top. De Modern MD271UL, heeft 1.07 billion display colors, waardoor kleur en detail erg goed te zien zijn. Ideaal als je het leuk vind om video’s te editen of foto’s te bewerken. Als je meer info over dit scherm wil hebben of de monitor aanschaffen dan kan dat hier

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch