Menu Premium
Loading...

EvdWL over trends CES 2024, Indiana Jones en DICE awards

12/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is vrijdag en dus krijg je een nieuwe editie van Einde van de Week Live’s voorgeschoteld. Dat doen we al achttien jaar zodat jullie het weekend volledig peacefull in kunnen gaan. Ook deze editie van EvdWL zit vol met nieuws & fun. Hosts Huey, Jelle & Koos zitten achter de desk en gaan onder andere praten over de afgelopen editie van de CES. De beurs in de VS waar elk jaar weer de allernieuwste tech wordt gepresenteerd. Maar de drie praten ook over games. Zo heeft het er alle schijn van dat we dit jaar nog met Indiana Jones aan de slag kunnen. En hoe zagen de genomineerden DICE Awards eruit? Dit alles en veel meer zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 12 januari 2024.

‘Indiana Jones komt nog dit jaar uit’

De Indiana Jones-game van Bethesda komt mogelijk dit jaar dus nog uit. Datzelfde geldt niet voor alle gadgets & gear die we tijdens de afgelopen CES voorbij zagen komen. Wat waren de trends die we in Las Vegas voorbij zagen komen? Plus, we presenteren jullie de CES-editie van Cool of Serious Uncool. 15 gadgets worden door de drie heren gekeurd. Welke willen ze meteen hebben en wat gaat volgens hen helemaal nergens over.

MSI toont nieuwe line-up aan QD-OLED-monitoren op CES 

Partner MSI was vanzelfsprekend ook van de partij in Last Vegas. Zij presenteerden daar onder andere hun nieuwe handheld, de Claw, maar ook een verse line-up aan QD-OLED-monitoren. Onder meer de 49″, 32″ 4K en de  27″ 360Hz monitoren zijn getoond. Alle drie beschikken over MSI OLED Care 2.0 wat de kans op inbranding veel kleiner maakt. Wil je meer informatie over deze high end beeldschermen, dan kun je dat hier vinden. 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch