Menu Premium
Loading...

EvdWL over vertrek Dan Houser bij Rockstar, Ubisoft en Call of Duty

07/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe kun je beter jouw weekend in gaan dan door te kijken of te luisteren naar een lekker portie geouwehoer in Einde van de Week Vrijdag. Dit keer wordt het ‘geouwehoer’ geproduceerd door Daan, Koos en JJ. En met het vertrek van Dan Houser bij Rockstar, het slechte financiële jaar van Ubisoft en hun oplossingen voor dit probleem, de shitstorm rond Warcraft 3: Reforged en de komst van een nieuwe Call of Duty, valt er genoeg te beppen. En dat gaan we dan ook anderhalf uur lang doen.

Rockstar heeft door vertrek Dan Houser wel even een probleempje…

Want die Dan. Die is me er een. Die gaat dus weg bij Rockstar. Waarmee een van de creatieve breinen achter de GTA- en de Red Dead franchise verdwijnt. Dat is dus wel even een dingetje. Wat voor dingetje, dat bespreken de drie heren. En dat doen ze ook aangaande het vertrek van Rod Fergusson (Gears of War) bij The Coalition. Hij gaat naar Blizzard, wat gezien de ellende rond Warcraft 3: Reforged op zijn minst een bijzondere timing is.

Wat gaan Ubisoft en Activision doen in 2020/2021?

Er wordt ook gesproken over de games die Ubisoft en Activision in 2020/2021 gaan uitbrengen. Zitten daar titels bij waar de drie mannen blij van worden. En waarom maakt Activision niet bekend wie de nieuwe Call of Duty gaat produceren? Ook opvallend: Sony heeft nog steeds de prijs van de PlayStation 5 niet bekend gemaakt en zegt die ook nog niet precies te weten. Waarom? Wat speelt hier? Dit en veel, veel meer zie en hoor je allemaal in de best beluisterde gaming talkshow van Nederland: Einde van de Week Live.

MSI Garage Sale

En dan kort over de partner van Einde van de Week Live: MSI. Zij houden in de maand februari een garage sale. Oftewel nieuwe producten tegen lage prijzen. Interesse of gewoon even rondneuzen? Alle info vindt je hier.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch