Menu Premium
Loading...

EvdWL over uitstel The Last of US II, problemen PlayStation 5 en Warzone

03/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag, de dag voor het weekend. En nog steeds zitten we thuis vanwege het Coronavirus. Normaliter een dag waarop je een beetje feest viert omdat je een aantal dagen vrij hebt. Maar ja, wat zeggen vrije dagen nog in een tijdperk dat we de hele week thuis zitten? Voelt dat nog als vrij? Of komt juist dan de ‘opsluiting’ extra hard binnen? In ieder geval hebben we getracht weer een gezellige Einde van de Week Live voor jullie op te zetten. Opdat je in ieder geval een dosis extra vermaak hebt voor de komende dagen.

The Last of Us II opeens voor onbepaalde tijd uitgesteld

En reken maar dat er wat te bepraten valt. Zo was daar op donderdagavond opeens het officiële bericht dat The Last of Us II werd uitgesteld. Niet omdat de game niet af was, maar vanwege economische en logistieke redenen.  Hoe kijken de drie heren die meedoen tegen deze argumentatie aan? En wat denken ze van de geruchten dat de PlayStation 5 last heeft van oververhitting? Dat Sony mogelijk denkt aan een complete herbouw van hun nieuwe console? Met als gevolg een vertraging van een half tot een heel jaar. Daar moeten we toch even niet aan denken…

Gelukkig valt er ook nog opwekkend nieuws te melden

Gelukkig valt er ook opwekkend nieuws te melden in deze vervelende Coronavirus tijden. Phil Spencer die nog steeds gelooft dat een wereldwijde launch van de Xbox Series X haalbaar is. We hebben vele toffe initiatieven van publishers waarin ze gamers korting geven of zelfs games tijdelijk gratis maken. En er zijn partijen die een deel van de opbrengst doneren aan het midden- en kleinbedrijf wat zo lijdt onder de gevolgen van het Coronavirus. De games die uitkomen mogen dan vaak gruwelijk van actie zijn en soms zelfs over het bestrijden van virussen gaan, de wereld is gelukkig nog geen evil place. Er is een hoop solidariteit in de game-industrie. En daar zijn we blij om. Ondanks alles toch een prettig weekend gewenst en stay safe!

De Stay Productive actie van MSI

Nu we allemaal thuis moeten zitten om te werken en ons alleen in de eigen huiskamer mogen vermaken, heeft MSI hier hun laptops netjes voor je op een rij gezet. Waardoor je zeer eenvoudig kunt zien welke laptop het beste past bij de taken waar je hem thuis voor nodig hebt. En je weet, grasduin even rondt over het interweb op zoek naar de beste deals. Want er wordt her en der lekker gestunt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch