Menu Premium
Loading...

EvdWL over twee nieuwe Xbox-consoles, Resident Evil 3 en handhelds

06/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels voor veel bezoekers van Gamekings een waar ijkpunt in de week: de Einde van de Week Live talkshow. Heerlijk om in het weekend even lekker te beluisteren of te bekijken. Deze keer nemen Daan, Koos en Skate achter de desk plaats samen met de inmiddels befaamde MSI-laptop inclusief disco verlichting. En er valt genoeg te bediscussiëren voor de drie. Het ronkende gerucht gaat dat Microsoft komend jaar met niet één, maar (toch) met twee nieuwe consoles op de markt gaat komen. De Anaconda en de Lockhart. Is dat wel een goed idee volgens de heren? Wat gaat het verschil tussen de twee consoles zijn en voor welke zouden zij dan persoonlijk gaan? En dan is er het gerucht over Resident Evil 3…

Komt Resident Evil 3 Remake er dan toch echt aan?

De roddel dat Resident Evil 3 Remake in de maak zou zijn ruist ook al een tijdje rond. En nu dook hij weer in alle hevigheid op. Komt de game die JJ bijvoorbeeld erg graag wil spelen er dan nu toch echt aan? En dan de opmerking van PlayStation dat zij ondanks het succes van de Switch toch echt helemaal klaar zijn met de handheld-markt. Is dat een wijs besluit? En welke tien nieuwe games gaan we zien op de aankomende Game Awards (12 december). Iets nieuws van EA of Ubisoft? Xbox beweerde tijdens de afgelopen X019 toch nog zoveel games te hebben om aan te kondigen? Is dit dan het moment? Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van Einde van de Week Live.

MSI dropt een tof feestje op zaterdag 14 december

Tot slot: onze partner MSI geeft volgende week zaterdag 14 december in Nijmegen een feest. Het betreft hun jaarlijkse MSI Experience Day. In de Pathe bioscoop van Nijmegen kun je met hun nieuwste gear en de nieuwste games aan de slag. Naast veel gaming, competities & goodies zijn er ook stream-sessies van oa Matthia, Saar, Xsyoss en PeperTV. Alle info over dit feest vind je hier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch