Menu Premium
Loading...

EvdWL over de Horizon MMO, Baldur’s Gate 3, nudity & Steam Awards

05/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Een nieuwe jaar, een nieuwe ronde Einde van de Week Live’s op je beeldscherm. Want natuurlijk gaan we door met een van de meest populaire rubrieken bij Gamekings. Alleen al omdat jullie het weekend niet zen in kunnen gaan als de editie van EvdWL niet voor je klaar staat. En dus presenteren we ook deze vrijdag de wekelijkse talkshow. De show waarin we het belangrijkste en meest spraakmakende game-gerelateerde nieuws van de afgelopen dagen met je doornemen. Dit keer met de hosts Jelle en Koos achter de desk. We hebben een fijn gemĂȘleerde aflevering voor je klaar staan. De twee heren gaan bijvoorbeeld praten over de ietwat vreemde Steam Awards. Ook de MMO in het Horizon universum, Dragon’s Dogma 2, Starfield versus Baldur’s Gate 3 en de mogelijke komst van opnieuw een PC handheld komen aan bod. Dit alles en veel meer zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 5 januari 2024.

Baldur’s Gate 3 is niet de meeste gespeelde RPG van 2023

In ander nieuws praten Jelle en Koos over een bizarre microtransactie die je kunt doen bij Star Citizen, het nieuwe uiterlijk van Mickey Mouse en de opnieuw aangepaste richtlijnen voor naakt op Twitch. Kortom, meer dan genoeg content voor een vermakelijke show.

Scoor de MSI Thin GF63 gaming laptop voor slechts 729 euro

MSI zet in de eerste week van 2024 de MSI Thin GF63 gaming laptop in de spotlights. Een zogenaamd instapmodel met aan boord een 12e generatie Intel processor, een RTX 2050 videokaart en een Full HD 144Hz Display. Dankzij een korting kun je deze zeer lichte en handzame laptop bij Bol.com voor slechts 729 euro aanschaffen. Interesse? Alle info en de actie tref je hier aan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch