Menu Premium
Loading...

EvdWL over The Game Awards, Baldur’s Gate 3 & de GTA 6 trailer

08/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Kou, mist, hagel of sneeuw, we trotseren het allemaal voor jullie. Wij willen jullie elke week een nieuwe editie van EvdWL kunnen presenteren. De wekelijkse talkshow waarin we het belangrijkste en meest spraakmakende game-gerelateerde nieuws van de afgelopen dagen met je doornemen. Dit keer met de hosts Koos en Daan achter de sneeuwwitte desk. We hebben een lekker aflevering voor je klaar staan, al zeggen we het zelf. Een aflevering die vrijwel in zijn geheel draait om twee onderwerpen. En je kunt ze vast raden: The Game Awards van donderdagnacht en de GTA 6 trailer die de Sint deze week even dropte. Daarnaast praten we ook nog over Baldur’s Gate op de Xbox en de horror game Pneumata. Dit alles┬ázie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 8 december 2023.

Trailer GTA 6 verbreekt alle records op YouTube en social media

Wie wonnen er bij the Game Awards? Zijn de prijzen allemaal bij de juiste studio’s terecht gekomen en welke opvallende trailers en reveals zagen we op het grote scherm verschijnen? We lichten The Game Awards van vannacht voor je door. Geheid dat je toen namelijk lekker in je mandje lag.

Scoor ruim 500 euro korting op de MSI Pulse 15

MSI zet deze week de Pulse 15 laptop in de spotlights. Het mag dan wel geen Black Friday meer zijn, BOL.com neemt gewoon 500 euro van de prijs van dit stukje vakwerk voor zijn rekening. De Pulse 15 is daardoor een van de goedkoopste gaming laptops met een RTX 4070 en een i9 processor aan boord. Tel daar 1TB aan SSD en een full HD 144Hz scherm bij op en je weet dat je met Kerst prima kunt gamen. De link naar de aanbieding en specs vind je hier.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch