Menu Premium
Loading...

EvdWL over The Witcher 4, S.T.A.L.K.E.R. 2, GTA & Starfield

01/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De nieuwe editie van EvdW Live ging gewoon live op de plek waar het hoort: de vrijdag. Huey, Jelle en Koos hebben zich al glibberend een weg weten te banen naar de studio en zitten achter de desk om de week door te nemen. Welk game gerelateerd nieuws bereikte ons de afgelopen week? Is iedereen al met Kerst reces of gebeuren er nog steeds opvallende zaken? In deze editie gaan de twee heren het onder andere hebben over het nieuws dat CD Projekt Red vanaf deze maand vol gaat inzetten op The Witcher 4. En ze willen iets nieuws aan het RPG-genre gaan toevoegen. Maar wat gaat dat dan zijn? Verder kregen we nieuwe beelden van S.T.A.L.K.E.R. 2 te zien. Wat vind het drietal daarvan? En is het feit dat de GTA Trilogy op Netflix komt te staan een big deal? Dit en vele andere topics zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 1 december 2023.

CD Projekt Red zet vanaf nu vol in op ontwikkeling The Witcher 4

De heren praten verder over de ervaringen van een gamer die Starfield maar liefst 33 keer uitspeelde en toen iets heel aparts meemaakte. Ook aan bod komen het 20-jarige bestaan van de Beyond Good & Evil franchise en de wens van Xbox om de Game Pass ook op de Switch en de PlayStation te krijgen. Click snel op de play button en ga happy het weekend in.

Scoor honderden euro korting bij de Black Friday deals van MSI

De Black Friday-deals op de website van MSI lopen nog even door. Er staan daar meer dan genoeg fijne laptops in de sale. Zo krijg je 200 euro korting op de Bravo 15 laptop en 700 euro korting op de Raider GE68HX. Check de deals in alle rust hier. En dan is daar de snelle Stealth 16 Mercedes AMG Motorsport laptop die je vandaag in de talkshow kon zien. Een laptop met een i9 processor, een 4070 videokaart en een 4K OLED scherm plus een speciaal race design. Ook die is met een leuke korting te verkrijgen en wel bij CoolBlue.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch