Menu Premium
Loading...

EvdWL over State of Play, PlayStation handheld & Palworld

02/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is bewolkt buiten op deze vrijdag, maar ons gemoed is zonnig, want het weekend staat voor de deur. Een weekend wat we steevast inluiden met een nieuwe editie van Einde van de Week Live. De talkshow waarin we het meest belangrijke nieuws van de afgelopen week doornemen. Ook deze editie van EvdWL zit vol met nieuws, gossip & fun. Hosts Jelle, JJ & Koos zitten achter de desk en gaan onder andere kwebbelen over de afgelopen State of Play, de slechte verkoopcijfers van Prince of Persia, de nieuwe handheld van PlayStation, de nieuwe trailer van Dragon’s Dogma 2 en het succes van Palworld wat maar voortduurt. Dit alles en nog veel meer gezelligheid zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 2 februari 2024.

PlayStation State of Play toont twee gezichten

Vanzelfsprekend komen de drie hosts van dienst nog even terug op de State of Play van de afgelopen week. Wat was hun oordeel en is er al meer nieuws over de games die afgelopen woensdagavond werden vertoond? En wat vinden ze van het feit dat er een patch komt die Alan Wake II minder eng maakt? Of het opeens uit de verkoop halen van Spec Ops: The Line? Er is met andere woorden meer dan genoeg materie om deze editie van EvdWL tot de nok toe te vullen.

Check de krachtige MSI Raider GE68 HX laptop

Deze week zet MSI hun Raider GE68 HX in de schijnwerpers. Aan boord bevinden zich onder andere de nieuwe 14e generatie i9 processor, een RTX 4080 videokaart met DLSS optie, 32GB aan RAM + 1 TB aan opslag plus een unieke matrix lightbar waarop je miljoenen kleuren kunt displayen. Azerty heeft deze laptop voor een scherpe prijs hier voor je klaar liggen. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch