Menu Premium
Loading...

EvdWL over ontslagen Xbox, Palworld & The Day Before

26/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is wederom fris op deze vrijdag, maar dat gaat de pret niet drukken want we presenteren jou samen met Kevin een nieuwe editie van Einde van de Week Live.  De talkshow waarin we het meest belangrijke nieuws van de afgelopen week doornemen. Ook deze editie van EvdWL zit vol met nieuws, gossip & fun. Hosts Jelle, JJ & Kevin zitten achter de desk en gaan onder andere kwebbelen over de ontslagen bij Xbox, de opening van Apple voor streaming services en externe shops, de hype die Palworld heet, de opmerkelijke uitspraak van de maker van Dragon’s Dogma 2 over fast travel en de komst van het tweede deel van Death Stranding. Dit alles en nog veel meer zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 26 januari 2024.

Palworld en win een leven lang gratis pizza

Deze vrijdag hebben we een even spectaculaire als bizarre actie lopen. Dr Oetker heeft namelijk een competitie lopen waarin één iemand zijn of haar leven lang gratis Big American pizza wint. En met een leven lang bedoelen we ook echt een leven lang. Hoe je kan meedoen aan die actie leggen we in deze editie van EvdWL en de Tekken 8 stream uit. Alle info over de apizzatodiefor actie vind je hier.

MSI presenteert de Vector 16HX A14VGG laptop met de nieuwe MSI AI Engine aan boord

Deze week zet MSI hun Vector 16HX A14VGG in de spotlights. Een voor gamers bekende laptop serie, nu uitgerust met nieuwe specificaties. Aan boord bevinden zich onder andere de nieuwe 14e generatie i9 processor, de RTX 4070 met DLSS 3 mogelijkheid, een dikke QHD+ display met 240HZ en de nieuwe MSI AI Engine. Met behulp van deze AI tooling helpt MSI jou verder in jouw gaming ervaring of juist tijdens het werk. MeGekko heeft deze laptop voor een mooie prijs klaar staan. Wil je meer info over deze krachtpatser hebben of gebruik maken van de actie, ga dan snel hier naar toe.    

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch