Menu Premium
Loading...

EvdWL over State of Play, Black Ops 6 & GTA V

31/05/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

Je voelt het geheid aan je water, het weekend staat voor de deur en wil heel graag naar binnen. Mocht je dat vergeten zijn, dan herinneren we jou er aan met behulp van een verse editie van Einde van de Week Live. De talkshow waarin drie personen het belangrijkste nieuws van de afgelopen week doornemen. Dit keer zitten JJ, Jelle en Koos en JJ achter de desk. Niet helemaal uitgeslapen na de toffe ANWB Private Lease Cup stream van donderdagavond. Kijk die zeker even terug als je van spektakel op de baan houdt. De drie heren gaan het natuurlijk uitgebreid hebben over de PlayStation State of Play die vannacht om 0:00 uur van start ging. Wat hebben ze allemaal gezien en wat beviel hen wel en wat beviel hen niet? We bespreken het in de Einde van de Week Live van vrijdag 31 mei 2024.

Wist de PlayStation State of Play te overtuigen?

Er was ook andere nieuws. Zo komt Call of Duty Black Ops 6 op dag één al naar Game Pass. Is dat een goede keuze? Wat vinden we van de strategie van PlayStatIon ten aanzien van first party releases op de PC? En gaat Kojima een Mad Max game maken? En waarom maakt LEGO van die gruwelijke sets. De antwoorden op al deze vragen gaan je zien en horen in deze video.

Scoor de Thin GF63 voor slechts 639 euro bij de MediaMarkt

Deze keer in de spotlights staat de Thin GF63 gaming laptop van MSI. Met een prijs van 639 euro is het een ideale laptop om in te stappen of bijvoorbeeld voor je kids te kopen. Aan boord een NVIDIA RTX 3050 videokaart, een 12e generatie i5 processor, 512GB aan geheugen plus een 16” full HD paneel. Handig voor werk, entertainment kijken en basic games spelen. Fornite en Roblox gaan zeker werken. Interesse, check hier de specs en aanbieding.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch