Menu Premium
Loading...

EvdWL over Call of Duty op Game Pass, Bloodborne & Steam

24/05/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het weekend is er klaar voor. Staat te trappelen voor de deur. Klaar om jou een aantal dagen verdiende rust te geven. Het aanstormende weekeinde luiden we zoals altijd in met een nieuwe editie van Einde van de Week Live. De talkshow waarin het belangrijkste game gerelateerde nieuws besproken wordt. Jelle, Koos en Shelly zijn aangeschoven om de boel eens goed onder de loep te nemen. Met z’n drieën praten ze in deze aflevering onder andere over Call of Duty en Game Pass, de nieuwe shooter van Valve, een mogelijke Bloodborne-film en het gerucht dat Microsoft Steam wil kopen. Dit en veel andere topics plus een aflevering van Cool of Serious Uncool zie en hoor je langskomen in de Einde van de Week Live van vrijdag 24 mei 2024.

Komt de nieuwe Call of Duty wel of niet op Game Pass op day one?

De drie presentatoren gaan ook een aantal trailers bekijken. Onder andere die van Black Myth: WuKong en Elden Ring: Shadow of the Erdtree. Bevalt het wat ze zien en wat vindt Shelly eigenlijk van dit soort soulslike titels? Speelt ze dat soort games? En waarom werkt Arkane nog aan een update voor Redfall als de toko binnenkort de deuren moet sluiten? De antwoorden krijg je in deze video.

Scoor de Katana 15 gaming laptop met RTX 4070 voor 1250 euro

MSI zet dit maal de Katana 15 in de spotlights. Een gaming laptop met aan boord een RTX 4070 videokaart met de beruchte DLSS 3 functie, een 13e generatie i7 processor, 1TB SSD, 4-zone RGB toetsenbord en een 144Hz full HD paneel. Deze laptop met een 4070 kun je hier bij Azerty aanschaffen voor 1250 euro.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch