Menu Premium
Loading...

EvdWL over State of Play, Apple vs Microsoft en de hittegolf

07/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat voor de deur. En het gaat een potje snoeiheet worden. Niet echt tijd om over games te praten, laat staan ze te spelen misschien. Of juist wel, nu, als je niet naar buiten in de hitte wil, je thuis het best de hele boel kunt verduisteren. En in het donker is het prima games spelen. Desondanks zitten Daan, Jelle en Skate klaar om jullie lekker het weekend in te ouwehoeren. Want er gebeurd ondanks de verschroeiende temperaturen meer dan genoeg. Zo was er gisteravond een nieuwe State of Play van Sony. Met vooral veel PS4-games en PS5 titels van third party publishers. Zat er iets tussen waar de drie mannen blij van werden? Of was het allemaal nogal nietszeggend?

Zat er nog wat moois bij State of Play?

Dan is er ook de beef tussen Microsoft en Apple. Een twist waar veel gamers het slachtoffer van zijn. Het betreft het toelaten van de Microsoft service Xcloud en haar games op de iphone en tablets. Het gesloten systeem van Apple staat dit momenteel niet toe. En dus kunnen gamers met een iPhone niet genieten van de 100+ games die straks op je mobiel kunt spelen. Wat vinden ze hier van? En hoe reageert de chat op de halsstarrige houding van Apple?

Wat maakt Fall Guys toch zo’n enorme hit momenteel?

En er gebeurde meer om over te kleppen. De nieuwe Call of Duty lijkt nu toch echt te gaan worden aangekondigd. Wat rijkelijk laat is. Waarom zo laat? En waarom is Fall Guys zo’n enorme hit? En waarom wordt het kleurrijke spel ondanks de hype ge-reviewbombed? Kunnen de drie heren dit onzalige gedrag van gamers verklaren. Dit en vele andere kwesties worden in deze editie van Einde van de Week Live besproken. Hou je hoofd koel, drink veel (niet alleen bier) en stay safe.

Krijg tot 300 euro Steam tegoed bij aankoop MSI producten

MSI heeft een zonnige zomer actie lopen op geselecteerde desktops, monitoren en gaming chairs. Bij aankoop van een dergelijk product kun je tot $300 Steam tegoed verkrijgen. De uitleg over deze actie en alle uitleg verkrijgbare producten kun je hier aantreffen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch