Menu Premium
Loading...

EvdWL over Silent Hill, Resident Evil 4 Remake, 30 fps & Bungie

21/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We zijn met zijn allen bij de vrijdag aangekomen en dus is het tijd voor een nieuwe aflevering van Einde van de Week Live. Deze keer met Jelle en Koos achter de desk. Er valt een hoop te bespreken. Bijvoorbeeld over de vijf! Silent Hill projecten die de afgelopen week werden aangekondigd, de nieuwe beelden van Resident Evil 4 Remake, de kwestie rond de 30 fps in next hem games, de aanval van Xbox op Apple en Google en Bungie die een hernieuwde slinger geeft aan Marathon project. Je gaat dit en vele andere topics allemaal zien en horen in de EvdWL van vrijdag 21 oktober 2022.

Stem Nerd Culture naar winst bij de Podcast Awards

Genoeg gegriezel met Silent Hill 2 Remake en Resident Evil 4 Remake. Vorige keer waren we super blij dat we in de categorie Tech & Games genomineerd waren voor de Podcast Awards. Nu willen we hem echter winnen ook. En jullie kunnen ons daar bij helpen. Stem zelf, laat je vriend(in) stemmen, je familie, je vrienden en zelfs je hond. Het zou toch mooi zijn als we samen een nerdy podcast binnen twee jaar aan de top krijgen. Als je jouw stem wilt uitbrengen, dan kan dat hier.

Het nieuwe vlaggenschip van MSI: de Titan GT77

We hebben een nieuwe laptop bij EvdWL. En het is er niet zo maar een. Nog nooit liepen de trailers zo vloeiend. We hebben het over de Titan GT77 van MSI. Een waar monster met een Intel Core i9-12900HX processor en een RTX 3080 TI aan boord. Je kunt dit stuk hardware bijna zien als een alternatief voor een desktop PC. Kun je straks bijvoorbeeld mooi Starfield op spelen in zijn volle glorie. Mocht je meer info willen hebben over dit monster of willen weten waar je hem kunt kopen, dan kan dat hier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch