Menu Premium
Loading...

EvdWL over Retro Gaming (Feat. Retro Donny)

07/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé allerbeste afsluiter van de week staat zoals elke vrijdag van het afgelopen decennia op je beeldscherm. We hebben het natuurlijk over EvdWL. Jelle & Koos zijn aangeschoven samen met een speciale gast. En dat kan, in de Retro Week maar om één iemand gaan en dat is Donny, aka Retro Donny. Dat de beste man op zijn Twitch kanaal wekelijks enkel retrogames speelt, wil niet zeggen dat hij de hedendaagse games-industrie niet in de gaten houdt. Want dat doet ie zeker. En dus is het een welkome aanvulling aan de desk. Er gebeurde veel deze week. Of het nu de release van de eerste Mario Movie trailer was, de aankondiging van een nieuwe Need for Speed tot het gerucht dat PlayStation een remaster wil maken van Horizon Forbidden West en de timeline van de games voor de komende tien jaar van CD Projekt Red. De drie heren gaan het allemaal bespreken in de Einde van de Week Live talkshow van vrijdag 7 oktober 2022.

De launch van Overwatch 2 loopt niet echt soepel

En er was meer nieuws waar we het over willen hebben. Veel meer. Van de lengte van God of War Ragnarok tot de nogal chaotische launch van Overwatch 2 en van de nieuwe hoofdrolspeelster in de nieuwe game van Kojima tot aan de nogal gepeperde Far Cry GOTY Edition en Dead Space Remake. Genoeg om over te lullen dus. Have fun en enjoy the weekend!

Het nieuwe vlaggenschip van MSI: de Titan G77

We hebben een nieuwe laptop bij EvdWL. En het is er niet zo maar een. Nog nooit liepen de trailers zo vloeiend. We hebben het over de Titan G77 van MSI. Een waar monster met een Intel Core i9-12900HX processor en een RTX 3080 TI aan boord. Je kunt dit stuk hardware bijna zien als een alternatief voor een desktop PC. Mocht je meer info willen hebben over dit monster of willen weten waar je hem kunt kopen, dan kan dat hier. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch