Menu Premium
Loading...

EvdWL over seizoen 2 The Last of Us, Starfield 18+ & PS5 Pro

17/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Hoppa, het weekend komt er aan. Het is een frisse vrijdag en dus serveren wij jullie een nieuwe editie van Einde van de Week Live. Eentje die bol staat van het nieuws, roddels, polls en stellingen. Jelle en Koos zitten achter de desk en bespreken samen met de deskundige  community leden in de chat alles wat er deze week gebeurde. Van de rating van Starfield en de nieuwe IP van Techland tot de mogelijke komst van de PS5 Pro en de nieuwe game van Naughty Dog. Er gebeurde van alles de afgelopen dagen en dus is er meer dan genoeg stof om over te praten. Click dus snel op de Play button en check de EvdWL talkshow van vrijdag 17 maart 2023.

Wat willen we zien in seizoen 2 van The Last of Us?

The Last of Us was een immens succes op HBO Max. Logisch dus dat er een tweede seizoen komt. Een paar feitjes zijn al bekend. Er is meer budget dus er kan ook meer. Wat zouden de heren graag zien in het tweede seizoen? Of moeten de producent gewoon deze lijn doorvoeren? Het antwoord zie en hoor je in deze video.

Scoor de MSI MAG342CQPV curved monitor met fijne korting

Dit keer staat er een game monitor van MSI in de spotlights bij EvdWL. Het betreft de MSI MAG342CQPV monitor. Een hele mond vol voor een 34” curved monitor die dankzij de 100Hz verversingssnelheid en de QHD resolutie vloeiende beelden produceert, ook bij grafisch zware games. Je kunt er ook jouw PS5 of Xbox Series X/S op aansluiten en titels in full HD op 60 frames per seconde spelen. Interesse? Check de aanbieding hier bij CoolBlue.   

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch