Menu Premium
Loading...

EvdWL over remake GTA Trilogy, uitstel games & kritiek op Game Pass

06/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en ziet de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Terwijl buiten de zon zijn (of is het haar) stinkende best doet om echt door te breken, produceren wij gewoon een zomerse editie van EvdWL. Wij zijn bij Gamekings immers altijd het zonnetje in huis. Dit keer zitten Jelle, Koos en Skate voor je klaar. ready om een zwik aan onderwerpen te gaan behandelen. Over bijvoorbeeld het gerucht dat Rockstar bezig zou zijn met remake van de GTA Trilogie. Over Bobby Kotick die van Activision/Blizzard een voorbeeld bedrijf wil gaan maken. Over het uitstel van een zwik aan games naar 2022. Over de mededeling van de baas van Take-Two dat nieuwe games niet thuis horen op de Game Pass en PS Plus. En natuurlijk hebben we het ook even over het mogelijke vertrek van Messi bij Barcelona. want what the fuck… 

Is Rockstar bezig met Remake GTA Trilogy?

Er gingen de afgelopen week sterke geruchten dat Rockstar bezig zou zijn met een remake van de GTA Trilogie. En dat zijn dan San Andreas, Vice City en GTA 3. De kwaliteit zou vergelijkbaar zijn met remake van Mafia. En die was insane. Is dit dus goed nieuws en denken we ook dat dit daadwerkelijk aan de hand is? GTA was sowieso hot deze week, want het vijfde deel is inmiddels goed voor 150 miljoen verkochte stuks. Waar gaat dit eindigen? Bij de 175 miljoen? Misschien zelfs bij de 200 miljoen. De drie heren hebben er ieder hun eigen mening over. Dit en vele andere onderwerpen, Van Jedi Fallen order tot aan Ghost of Tsushima en de PS VR2, zie en hoor je allemaal voorbijkomen in deze editie van EVDWL.       

Back 2 School acties MSI zijn begonnen

We zitten dan wel nog midden in de zomervakantie, de eerste Back 2 School deals van MSI staan inmiddels live. Wie weet handig voor jezelf of voor je kids straks. De acties lopen tot en met het eind van augustus en je kunt ze op je gemak hier bekijken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch