Menu Premium
Loading...

EvdWL over releasedatum PS5, Xbox Lockhart & games kosten €75

03/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor je het weet is het weer die heerlijke vrijdag. De dag voor het weekend. En die luiden we in met een verse anderhalf uur aan gebabbel over games en alles wat er mee te maken heeft. Einde van de Week Live staat voor je klaar en dit keer zijn Daan, JJ en Koos de presentatoren van dienst. Ze zitten klaar om met jullie een lekkere bewogen gamesweek door te nemen met onder andere een paar flinke geruchten over de PS5 en de Xbox Series X.

499 euro voor een PS5 met diskdrive?

Het wordt een fijne geruchten Einde van de Week aangezien er nogal wat gelekt, gespeculeerd en geroddeld werd. Over de vermeende prijs en release datum van de PS5. Men wist zogenaamd de datum waarop Phil Spencer eindelijk de grote first party games voor de Xbox Series X (en de rest van de familie) gaat laten zien. Er was de aankondiging dat er een prijsverhoging komt voor next gen games. Mogelijk moet je straks een tientje meer gaan ophoesten. Over de vorm en de kracht van de Lockhart, oftewel de Xbox Series X. Allemaal prima materiaal om eens uitgebreid over te gaan ouwehoeren met de chat. Wat is bullshit en waar schuilt een kern van waarheid in…

Fallout op TV, maar dan zonder bugs

Ook waren er een groot aantal interessante aankondigingen de afgelopen week. De online persconferentie van Bandai Namco op 23 juli (wat dezelfde dag als het Xbox event zou zijn). Een TV-serie die gebaseerd op Fallout 76 gaat worden. Zonder bugs… We hebben de Indiegames waar PlayStation opeens mee op de proppen kwam. Het uitstel van Crysis Remastered na een gelekte trailer die niet beviel. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bakken en bakken materiaal om er weer een toffe editie van Einde van de Week Live van te maken. So, have fun and stay safe!

Krijg tot 300 euro Steam tegoed bij aankoop MSI producten

MSI heeft een zonnige zomer actie lopen op geselecteerde desktops, monitoren en gaming chairs. Bij aankoop van een dergelijk product kun je tot $300 Steam tegoed verkrijgen. De uitleg over deze actie en alle uitleg verkrijgbare producten kun je hier aantreffen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch