Menu Premium

‘PS5 ligt 20 november in de winkels en kost 399 (digital only) en 499 euro’

Jan Johan Beldrok 01/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd voor een lekker geruchtje… Hij komt van insider Iron Man, een persoon die regelmatig nieuws over PlayStation gerelateerde content naar buiten brengt en het in die gevallen vaker wel dan niet bij het rechte eind heeft. Deze vrolijke Frits meldt dat de PS5 op 20 november 2020 gaat uitkomen. En dat is een goed gekozen moment in het najaar. Want vlak voor Kerst plus een week voor het in de VS zo belangrijke Thanksgiving/Black Friday weekend. Dan wordt er altijd een shitload aan hardware verkocht.

‘Prijzen complete hardware lineup PS5 bekend

Iron Man heeft nog meer te melden. Hij zegt ook de prijs van de console te weten. Die zou 499 euro gaan bedragen. Waarbij we het hebben over de versie waar je een schijf in kan duwen. De prijs voor de Digital Edition van de PS5 ligt 100 euro lager en kost dus 399 euro. Iron Man meldt ook de prijzen van de PS5-accessoires. Zo gaat de DualSense controller 59,99 euro kosten en krijg je er voor 29,99 euro een laadstation bij. De PS5 HD-camera moet 59,99 euro opbrengen aan de kassa, een afstandsbediening gaat weg voor 29,99 euro en de draadloze 3D-headset voor PS5 kost je een slordige 179 euro.

Een andere insider meldt 27 november en 549 als prijs

Zowel de datum als al deze prijzen zijn niet onaannemelijk. We hebben ze in het verleden wel vaker gehoord. Ook bij ons hebben meerdere redacteuren de 499 genoemd als prijs voor de console. Er zijn echter een aantal andere insiders die denken dat Iron Man full of shit is en dus niet de waarheid vertelt. Zo meent Asebi dat de prijs voor de ‘volledige’ versie van de PS5 549 euro gaat bedragen. Hij heeft dit naar eigen zeggen direct uit de database van Sony. Ook meldt hij een andere datum: de dag na Thanksgiving. Oftewel 27 november 2020. Wie of wie heeft er nu gelijk…

 

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch