Menu Premium
Loading...

EvdWL over PS5 reveal, GTA 6 en Backwards Compatibility

29/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We wilden weer openen met mededeling dat de zon schijnt, maar dat doet hij tegenwoordig zo’n beetje elke dag. Wordt bijkans saai… Daarom houden we het bij ‘…en er staat een fijne editie van Einde van de Week Live met onder andere GTA 6 geruchten voor je klaar’. Anderhalf uur aan ongecensureerde discussie tussen Jelle, Koos, Skate en de community in de chat. Discussie over alles wat ons gamers de afgelopen week bezighield. En zoals wel vaker de laatste tijd, speelden de console wars tussen de PlayStation 5 en de Xbox Series X daar een grote rol in.

PlayStation 5 reveal op woensdag 3 juni?

Want het zou maar eens zo ver kunnen zijn. Als we de analisten mogen geloven, gaat het aanstaande woensdag, 3 juni that is, helemaal los bij PlayStation. Eindelijk zal Sony dan de games gaan tonen die wij in de PlayStation 5 kunnen duwen. Geloven we dit hardnekkige gerucht? Zou best logisch zijn als je weet dat Official PlayStation Magazine op 2 juni in de winkels ligt met info over alle third party games op de PlayStation 5. Wat denken de drie hierover? En hoe kijken ze aan tegen de kop boven een persbericht van Xbox dat de Xbox Series X je straks duizenden games gaat brengen? Gaat Xbox dan inderdaad meer voor kwantiteit of moeten we het zo niet zien?

‘GTA 6 komt uit in 2023’

Er valt ook genoeg te kwebbelen over losse games. Neem nu het gerucht dat GTA 6 in 2023 uitkomt. Omdat er in dat jaar een piek in het marketing budget van Take Two is aangekondigd. Geloven we hierin? Rockstar heeft het inmiddels al ontkent. Maar ja, wat kunnen ze anders? Ook was er onder andere nieuws over de The Witcher-serie, die meer dan lekker door verkoopt en een gerucht over een nieuwe Star Wars VR game. Ga er dus maar lekker voor zitten en have a nice weekend!

De MSI deals netjes op een rij

Mocht je willen rondsnuffelen tussen de vele aanbiedingen die MSI de komende twee weken heeft voor gamers en creators: alles kun je hier (gamers) en hier (creators) vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch