Menu Premium
Loading...

EvdWL over PlayStation op CES, Starfield, Avatar 2 & goede voornemens

06/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is de eerste vrijdag van het jaar en ook die openen we met een nieuwe editie van Einde van de Week Live. De hele wereld mag dan wel op Kerstvakantie zijn geweest en oliebollen hebben gegeten, de gamesindustrie draaide gewoon door. En dus hebben Huey, Jelle en Koos een hoop topics om te bespreken. Zo kwam PlayStation met een hoop details over onder andere hun PSVR2 op de CES in Las Vegas, zagen we de eerste trailer voor de Gran Turismo film, kwamen er meer details uit over de release datum van Starfield en Redfall en lijkt de Avatar game anders te gaan worden dan de andere open wereld spellen van Ubisoft. Meer dan genoeg gespreksonderwerpen voor een gezellige aflevering van EvdWL.

PlayStation kondigt coole stuff aan tijdens CES

Sony gaf tijdens de CES een persconferentie waarin ze allerlei nieuwe producten toelichten die zij de komende tijd in de markt gaan zetten. Een van die producten was de PSVR2. Zo weten we nu welke games we op deze device kunnen gaan spelen. Wat vinden wij van het aanbod aan spellen en zagen wij nog andere toffe dingen bij PlayStation? Verder kijken we in deze video terug op onze kerstvakantie. Wat hebben we allemaal voor games gespeeld? En hebben we nog gamegerelateerde voornemens voor 2023? Dit alles zie je in de EvdWL van vrijdag 6 januari 2023.

Krijg fikse korting op de MSI GS77 Stealth tijdens de eindejaarsale

De spotlights tijdens deze talkshow staan op de GS77 Stealth. Een pittige bak met een 3070 en Intell i9 12900H aan boord, maar desondanks gezegend met een slank postuur. Deze kent tijdens de eindejaarssale een korting van 600 euro bij Coolblue. Interesse? Check hier de specs en de prijs.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch