Menu Premium
Loading...

EvdWL over PlayStation, GamesCom, Battlefield & line-up oktober 2022

24/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het
Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé allerbeste afsluiter van de week staat zoals elke vrijdag strak op je beeldscherm. We hebben het natuurlijk over EvdWL. Daan, Jelle & Koos zijn achter de desk gekropen en zitten klaar om de afgelopen week met jullie door te nemen. De drie gaan het hebben over het nieuws over de wens van PlayStation voor een vervolg op Ghost of Tsushima 2, Starfield, de GamesCom, het PlayStation event van komende week, Battlefield, de E3 versus Summer Game Fest en de line-up voor oktober 2022. Dit en veel meer ga je zien en horen in de de Einde van de Week Live van vrijdag 24 juni 2022.

Unieke prijsvraag: wordt 1 middag onderdeel Gamekings crew

Er zijn prijsvragen en prijsvragen. En deze valt in de laatste categorie. Een mogelijke droom van veel community-leden kan namelijk in vervulling gaan als je de Saints Row Boss Factory prijsvraag wint. Je maakt dan 1 middag onderdeel uit van de Gamekings crew en speelt samen met ons mee tijdens de Saints Row livestream in Utrecht. Hoe je wint? Heel simpel. Download de Boss Factory tool en creëer jouw eigen karakter. Ga all out want tijdens de EvdW Live van vrijdag 1 juli kiezen wij het vetste karakter uit. En als jij dat bent, dan spelen jij en jouw karakter mee in de stream op augustus. Hoe wreed is dat? Inzendingen kunnen gemaild worden naar redactie@gamekings.tv

Nieuwe notebooks MSI in de spotlights

MSI zet ook dexe week hun onlangs aangekondigde Notebooks in de spotlights. Denk aan de Titan GT77 die qua prestaties niet onder doet voor een desktop en de Raider GE67 met OLED scherm. Wil je meer informatie over deze laptops, check dan snel deze link.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch