Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% Speciaal: Eindoordeel Summer Game Fest & Xbox Showcase

14/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een speciale editie van de Peepshow. Eentje waarbij Skate aanschuift aan de desk waar de vaste klanten Boris en JJ al klaar zitten. De reden: De meeste en belangrijkste ‘persconferenties’ van de ‘E3’ zijn achter de rug en dus is het hoogste tijd om er een finaal oordeel over te geven. Een persoonlijk oordeel, maar zeker ook een zakelijk oordeel. want het is en het blijft de Peepshow. We had er de beste presentatie? Zagen we nieuwe strategieën voorbijkomen? Wie pakte door en wie liet er wat liggen? En waren er bepaalde partijen afwezig en waarom? In de Peepshow speciaal gaat Team Zuur nog één keer in de content en de impact van de de Summer Game Fest en de Xbox & Bethesda Game Showcase. En ook de PC Gaming Show vergeten we niet.

Meer dan 100 verschillende games

De afgelopen week hebben we in totaal meer dan 100 games voorbij zien komen. Tijdens de Summer Game Fest zagen we onder andere de Last Of Us remake, Call of Duty Modern Warfare 2 en de nieuwe Saints Row. Bij de Xbox & Bethesda Game Showcase draaide veel om de 15 minuten aan beelden van vlaggenschip Starfield. Maar we zagen ook Forza Motorsport & Minecraft Legends. De PC Gaming Show stortte een lading toffe en minder toffe PC-games over ons heen. Denk aan The Invincible, The Alters en Arma 4. Hadden deze streams volgens de drie een E3-waardige line-up? Of viel de vergelijking in het nadeel van de 2022 presentaties uit? Boris, JJ en Skate vellen hun oordeel.

PlayStation versus Xbox: wie presteerde het best?

natuurlijk ontkomen de heren ook niet aan de hamvraag: wie presteerde er tijdens deze periode het best? Was dat PlayStation met hun State of Play en aanwezigheid tijdens Summer Game Fest of gaat die eer naar Xbox? En hoe deden de publishers het? Plus, wat zegt dat wat we gezien hebben over het aankomende najaar? Je gaat het allemaal zien en horen in de Peepshow speciaal over het eindoordeel over de afgelopen ‘E3’-periode.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch