Menu Premium
Loading...

EvdWL over ondergang E3, The Day Before scam & Artistic Nudity

15/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dit is een speciale editie van Einde van de Week Live. Niet alleen omdat ie quite funny is deze keer. Met dank aan onder andere Twitch. Vanwege de stream Dutch Stream Awards (vanavond 20:00 op ons kanaal) hebben wij de talkshow al op donderdag opgenomen. We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een nieuwe editie van EvdWL te leveren. De talkshow waarin we het belangrijkste en meest spraakmakende game-gerelateerde nieuws van de afgelopen dagen met je doornemen. Dit keer met de hosts Jelle en JJ achter de desk. We hebben zoals gezegd een vermakelijke aflevering voor je klaar staan. De twee spreken onder andere over het slotstuk van de E3, de scam die The Day Before heet, het mysterie rond de OD trailer van Hideo Kojima, snuiven aan de Steam Deck Oled en Artistic Nudity op Twitch. Dit alles en veel meer zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 15 december 2023.

Is The Day Before een scam en win een Steam Deck Oled met UPP

Deze editie is behoorlijk gevarieerd. Van serieuze onderwerpen als het besluit om te stoppen met de E3 en de ramp die The Day After heet, tot schijtlolligheid rond Twitch tot mooie acties zoals de mogelijkheid om vandaag nog een Steam Deck Oled te winnen als je een pak proteïne of creatine scoort in de UPP.store met kortingscode DSA2023.  Maar zo hoort het ook als het bijna Kerst is.

Scoor 700 euro korting op de MSI Raider GE68 laptop

MSI gaat al vol in de kerstsfeer met de Raider GE68 HX gaming laptop. Bij Bol.com kun je maar liefst 700 euro korting krijgen als je deze dikke laptop met aan boord een Intel i9 processor, een RTX 4070 en een QHD 240Hz scherm aanschaft. Kun je met die 700 pegels mooi andere kerstige dingen doen. De link naar de aanbieding en specs vind je hier.

Gebruik je inner fanboy bij de Premium Awards 2023

2023 zit er bijna op. Dat betekent veel coole content op de site zoals bijvoorbeeld de Eindejaars interviews, maar ook de jaarlijkse Premium Awards. Wat zijn volgens de Gamekings community de beste games van 2023? Om dat te weten te komen, kun je vanaf nu hier stemmen. Doe dat! Laat je inner fanboy gewoon los. De uitslag zie je vrijdag 22 december live in de Grote Kerststream.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch