Menu Premium
Loading...

EvdWL over Nintendo Direct, Rockstar & succes Hogwarts Legacy

10/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Voor je het weet is het zover. Dan sta je alweer aan de vooravond van het weekend. En je weet wat dat betekent. Dan serveren we jou een gloednieuwe editie van Einde van de Week Live. Dé talkshow waarin we in informele setting het game nieuws van de afgelopen week met je doornemen. En ook deze week gebeurde er een hoop. Zo liet Nintendo in 40 minuten zien wat ze de bezitters van de Switch het komend half jaar allemaal willen presenteren. En dat was niet weinig. Met als hoogtepunt de launch van de nieuwe Legend of Zelda. Ook was daar natuurlijk de launch van Hogwarts Legacy en het daaropvolgende grote commerciële succes. Dat een groot aantal mensen opriep deze game te boycotten, heeft dat dan wel geholpen? Of hebben ze juist het tegendeel bewerkstelligd. Namelijk dat de spotlights vol op dit spel terecht kwamen. De antwoorden ga je allemaal zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 10 februari 2023.

Nintendo toont een shitload aan games in hun Direct, waaronder nieuwe Legend of Zelda

Er was natuurlijk veel meer nieuws. Zo gaf EA aan dat ze begonnen waren met de productie van hun Iron Man game. Wat verwachten wij daarvan? Rockstar scoorde weer eens big time. Van de game Red Dead Redemption 2 zijn inmiddels 50 miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is deze titel de op acht na best verkochte videogame ooit. Hoe kan het toch dat Rockstar dit soort mega successen aan elkaar rijgt?

MSI heeft fijne aanbiedingen voor hun gaming monitors

MSI zet deze week eens iets anders dan hun gaming laptops in de spotlights. Dit keer gaat het om hun gaming monitoren. Bij BOL.com bieden ze namelijk een aantal fijne kortingen op menig scherm. Je kunt de acties hier checken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch