Menu Premium
Loading...

EvdWL over E3 2023, 600 miljoen voor Tomb Raider & Xbox

03/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Jelle en Koos zijn naar de studio getogen om een nieuwe editie van de vaste talkshow op vrijdag op te nemen. Zodat hij zoals altijd klokslag 17:00 uur bij jou op het beeldscherm staat. Jij hebt dan het meest belangrijke game-gelateerde nieuws van de afgelopen week in behapbare en leuke vorm voor je staan. Ben je meteen helemaal bij. Wat kun je vandaag verwachten in deze editie van EvdWL? We bespreken het bod dat Amazon de afgelopen week uitbracht op de Tomb Raider franchise. Dat was namelijk nog een al een hap geld. We kijken naar het excuus van Phil Spencer over het aanbod aan exclusieve games voor de Xbox in 2022. En we bespreken ook de berichten rond de aankomende E3. Die zijn niet positief. Wordt het nog wel wat dit jaar? Dit en meer is te zien en te horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 3 februari 2023.

‘Amazon heeft 600 miljoen dollar over voor Tomb Raider’

Naar verluidt heeft Amazon 600 miljoen dollar over voor de rechten op de Tomb Raider franchise. Dat is een hoop geld en logisch dus dat we ons de vraag stellen of Lara het bedrag wel waard is? En wat vinden we van het feit dat Redfall altijd online moet blijven ook als je de game in de singleplayer mode speelt? En is het positief dat Wolverine mature rated wordt? Dit en veel meer topics komen aan bod in deze editie van EvdWL.

MSI biedt dik 300 euro korting op de MSI Thin GF63 11UC-455NL

Deze week zet MSI een gaming laptop met prima prestaties in de spotlights. De MSI Thin GF63 11UC-455NL gaming laptop heeft een RTX 3050 Max-Q en een Intel Core i7 processor aan boord waardoor je veel van de hedendaagse games kunt spelen. Bij Coolblue.com kun je deze laptop met een korting van ruim 300 euro voor 919 euro binnenhalen. Interesse? De aanbieding vind je hier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch