Menu Premium
Loading...

EvdWL over Nintendo Direct, Kena: Bridge of Spirits & harde katers

24/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De komst van het weekend is altijd iets om te vieren. Maar dit keer komt ie echt als geroepen, want na twee dagen van (heerlijk) feesten, zit de crew er een beetje doorheen. Maar er is nog zeker energie of even lekker na te tafelen over de twee feesten, maar natuurlijk ook over het nieuws van de afgelopen week. Zo was er gisteren een Nintendo Direct die toch wel een aantal spraakmakende zaken aan het licht bracht. De heren zitten er klaar voor om dat nieuws en vele andere topics met je door te nemen. Zodat jij straks wat fijns te beluisteren en te bekijken hebt in het weekend.

Wat waren de uitblinkers van de Nintendo Direct?

De Nintendo Direct bracht vrijdagochtend toch wel een een hoop nieuwswaardige zaken naar voren. Vooral de nieuwe Mario film met een cast vol Hollywood sterren maakten de tongen los. Is dat ook bij ons zo? En hoe zit het met de pr chaos rond Kena: Bridge of Spirits? Ember Studio’s, de maker van dit kleinood kon de stroom aan mails  niet waardoor de halve media geen codes ontving. Hoe is de situatie nu en valt hier lering uit te trekken? Dit en meer allemaal in EvdW LIve. Have fun en geniet van het weekend!

De MSI Bravo 15 is de nieuwe laptop van EvdW Live

De sponsor van EvdW Liv, MSI zet dit keer de MSI Bravo 15 in het zonnetje. De Bravo 15  komt uit het AMD-assortiment van MSI. Met de ideaal samenwerkende specs zoals de AMD Ryzen 7 5800H processor en AMD RX 5500M videokaart, een batterijduur van 7+ uur en 144Hz scherm kun je voor de prijs van 999,- bij o.a. Coolblue aan de slag van de beste games! Wil je meer info of profiteren van de aanbieding, dan kun je hier terecht

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch