Menu Premium
Loading...

Kena Bridge of Spirits E3 2021 Preview: ‘Het lijkt écht waar te zijn’

12/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game waar wij op de redactie tot nu toe erg blij van worden is Kena: Bridge of Spirits. De game heeft een geheel eigen smoel, combineert magie met hack ’n slash én lijkt een fantastisch verhaal te gaan krijgen. Alle ingrediënten voor een top game dus. Echter zijn er ook wat zorgjes op te sommen. ‘Kena’ is namelijk de allereerste game van ontwikkelaar Ember Studios. En om je studio op de kaart te zetten met een AAA titel is uiteraard een flinke opgave. In deze preview van Kena: Bridge of Spirits gaan Jelle en Koos met jou doornemen of Ember Studios haar eigen verwachtingen ook daadwerkelijk waar gaat maken. Aan de hand van net vrij gegeven beeldmateriaal.

Kena Bridge of Spirits: een jong meisje op avontuur

Oké, first things first: Kena heeft uiteraard een behoorlijk Zelda gehalte te pakken. Net als Link trekt ook Kena de weide wereld in om problemen op te lossen en gevechten aan te gaan. Ember Studios heeft er op voorhand voor gekozen om een vast recept te kiezen en daar op voort te borduren. maar als je Kena Bridge of Spirits direct afschildert als een pure Zelda rip-off, dan doe je de game echt te kort. En laten we eerlijk zijn: een bekend recept als Zelda pakken om daar nog iets geheel eigens van maken is nooit slecht, toch? Jelle en Koos gaan je uiteraard antwoord geven op deze vraag en daarnaast hun ongezouten mening geven. Heb jij de laatste gameplay trailer van Kena gemist? Geen paniek. Je vindt de trailer hieronder gewoon terug.

Grafische krachtpatser

Een ding is op voorhand in ieder geval al ruimschoots duidelijk. Kena: Bridge of Spirits is met recht een grafische krachtpatser te noemen. Dat kan je onder andere al herleiden uit de gameplay trailer van hierboven. Wat de game daarnaast als geen ander doet, is een lieflijke sfeer creëren, met toch een volwassen manier van storytelling. Althans: dat wordt beloofd. Kunnen Jelle en Koos de hype train rond deze game door laten denderen of toch niet? Je ziet en hoort het in deze preview.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch