Menu Premium
Loading...

EvdWL over nieuwe Splinter Cell, crazy maand februari & Xbox Game Pass

22/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Zullen we dan maar een nieuw weekend inluiden. Met alle toeters en bellen erbij. Geen probleem, dan serveren we jou toch gewoon een verse editie van dé gaming talkshow van Nederland: Einde van de Week Live. Met het vertrouwde vrijdag trio Daan, Jelle en Koos achter de mics. Ze gaan het in de komende anderhalf uur hebben over onder andere het gerucht rond de pre productie van een nieuwe Splinter Cell, de ‘tegenvallende’ groei van Game Pass, een weird patent ingediend door PlayStation en nieuws over Battlefield 2042. En dan hebben we nog maar een fractie van alles wat besproken gaat worden.

Komt er dan toch een nieuwe Splinter Cell

Want er valt ook genoeg te bespreken over de uitlatingen van Xbox baas Matt Booty die jaloers is op de first party blockbusters van PlayStation. Gaat Xbox die standaard ook in de toekomst kunnen brengen? De drie praten ook over de SteamDeck waar meer over bekend gemaakt is door producent Valve. Hoe populair is de PC-handheld op de redactie? En er wordt afgesloten met een aantal stellingen. Want redacteur JJ had daar een keertje zin in. Aan de drie heren om ze te beantwoorden. Veel plezier met deze editie en enjoy the weekend.

Fijne korting op aanschaf van MSI Gaming GF66 Katana Gaming Laptop

De sponsor van Einde van de Week Live heeft zoals altijd een fijne aanbieding klaar staan. Het betreft de MSI Gaming GF66 Katana Gaming Laptop die je hier met 150 euro kunt aanschaffen. Dus mocht je interesse hebben in een 15.6 inch laptop met daarin een 11e generatie i7 processor en 3050Ti GPU, dan weet je waar je moet wezen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch