Menu Premium
Loading...

EvdWL over nieuwe handheld, Dead Island 2, Tomb Raider & Gamescom

05/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De afsluiter van de afgelopen vijf werkdagen staat zoals elke week keihard en strikt om 18:00 uur op jouw beeldscherm. We hebben we het natuurlijk over EvdWL. De talkshow waarin we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week samen met de chat doornemen. Ook deze week gooide de industrie redelijk wat nieuws de ether in. Zo was daar het nieuws dat Logitech G samen met Tencent een handheld op de markt gaat brengen. Ook zagen we line up van de Gamescom, komt er een nieuwe Tomb Raider game en zagen we HBO Max opeens samen gaan met Discovery +. Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 5 augustus 2022.

Nieuwe handheld en een nieuwe Tomb Raider

Zit de markt nog te wachten op een nieuwe handheld? Dat is de vraag die zich aandient met de aankondiging van de nieuwe handheld van Logitech G en Tencent Games. Huey, Jelle en Koos geven antwoord op de vraag. Dat doen ze ook bij kwesties als de status van de Gamescom in 2022, de nieuwe Tomb Raider game, het samengaan van HBO Max en Discovery + en de magere kwartaalcijfers van alle publishers. Is er iets aan de hand in de gamesindustrie. Je ziet en hoort het allemaal in Einde van de Week Live.

Profiteer van de fijne deals van de Back 2 School weken van MSI

De maand augustus staat bij MSI in het teken van de Back 2 School actie. Dat betekent fijne kortingen op heel veel laptops voor iedere student die naast het studeren ook nog wil gamen. En ja, als je geen student meer bent, mag je er ook gebruik van maken. Interesse gewekt? Check hier alle aanbiedingen. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch