Menu Premium
Loading...

EvdWL over GTA VI, ‘einde’ Stadia, Warhammer 40K & update PS5

29/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het
Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De afsluiter van deze week staat vanaf 18:00 gewoon op jouw beeldscherm. We hebben we het natuurlijk over EvdWL. De talkshow waarin we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week samen met de chat doornemen. Ook deze week slingerde de industrie een shitload aan divers nieuws de media in. Zo was daar opeens een bak aan nieuws over GTA VI dankzij Bloomberg. We hoorden een vaag gerucht dat Google de stekker aankomende zomer uit Stadia zou trekken. Er werden, zoals bijna elke week tegenwoordig, games uitgesteld en er was een leuke update voor de PS5. Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 29 juli 2022.

Rotzooi trappen met een Latina in GTA VI

Het was Bloomberg die met het nieuws rond de beroemde franchise kwam. Hij sprak tientallen medewerkers die of nu bij Rockstar werken of kort geleden het bedrijf verlieten. Insteek van het verhaal was de veranderende werkcultuur bij Rockstar. De developer heeft groot aantal veranderingen doorgevoerd na klachten over de crunch-cultuur bij hen. Bijvangst van het verhaal waren een aantal nieuwtjes over het nieuwste deel uit de GTA-franchise. En over die nieuwtjes valt een hoop te discussiëren. Gaat GTA VI bijvoorbeeld op de woke tour, of is dat je reinste onzin?

Profiteer nog één week van fijne deals tijdens de Zomer Weken van MSI

Voor de laatste keer zet MSI de Zomer Deals in de spotlights. Ben je dus nog op zoek naar een fijne laptop, check dan hier of er iets bij zit van jouw gading. Dit is de laatste week dat deze actie loopt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch