Menu Premium
Loading...

EvdWL over nieuwe game EA, ‘ongelofelijk’ wrede trailer & The Division

21/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We gaan het aankomende weekend lekker inluiden met een nieuwe editie van EvdWL. De talkshow waarin een aantal personen, gezeten achter een desk, al het belangrijke nieuws en de hardste roddels van de afgelopen week samen met de chat doornemen. Doen we bij Gamekings al jaren en werkt ook al jaren als een trein. Gelukkig voor ons en jullie zorgde de industrie ook de afgelopen week voor veel nieuws. We zagen nieuwe games, nieuwe trailers, nieuwe roddels en nieuwe geruchten voorbij komen. Hoogste tijd om die allemaal met jullie door te nemen met mogelijk een potje bier erbij. In deze editie komen onder andere een nieuwe game van EA, nieuwe beelden van The Division Heartland, de nieuwe game van de makers van Pokémon Go en de bizarre trailer van de game Unrecord voorbij. Dit en vele andere topics ga je zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 21 april 2023.

Wat gaat Ubisoft doen met de The Division franchise?

De beide heren hebben een hoop te bespreken tijdens deze editie. Bijvoorbeeld de trailer van Unrecord. Een trailer die er zo ongehoord goed uitzag dat mensen aan de echtheid twijfelden. Zijn de beelden echt en vinden Jelle en Koos het tof dat games zo realistisch kunnen gaan worden? PlayStation heeft er een nieuwe studio bij: Firewalk Studios. Zij gaan een live service game maken voor de PS5 en PC. Vandaar dat we een poll opzetten of PlayStation er in kan slagen binnen drie jaar een top live service game aan hun portfolio toe te voegen.

Aanbieding: De MSI Stealth GS66 tijdelijk met 1000! euro korting

MSI blijft met kortingen strooien. Dit weekend kun je bij Bol.com maar liefst 1000 euro korting krijgen op de Stealth GS66. Dit is het kleine broertje van de GS77 die wij altijd op de desk hebben staan. De laptop bevat een 240Hz QHD scherm, RTX3080 videokaart en een i7 processor. Perfect voor werk overdag en hardcore gaming in de avond. Getriggered? Check de actie hier

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch